Nieuw: Klok vloeibaar wasmiddel en wasverzachter

11-05-2015

Het assortiment van Klok is uitgebreid. Sinds juni is er ook Klok vloeibaar wasmiddel in wit en kleur en Klok wasverzachter verkrijgbaar. Door de toevoeging van deze producten spelen we nog meer in op de vraag uit de markt.

 

Klok vloeibaar wasmiddel

Klok vloeibare wasmiddelen wassen buitengewoon schoon! Ze zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op. Klok vloeibaar wasmiddel is verkrijgbaar in wit en kleur in een flacon van 1,5 liter geschikt voor 20 wasbeurten.

 

Klok wasverzachter

Klok wasverzachter maakt al je wasgoed weer heerlijk zacht. Klok wasverzachter is niet alleen zacht voor de was maar ook voor je huid. Er zijn geen parfum en kleurstoffen toegevoegd. Klok wasverzachter is verkrijgbaar in een flacon van 750 ml, geschikt voor maar liefst 41 wasbeurten.

 

Huidvriendelijk

Vloeibaar wasmiddel wit en kleur en wasverzachter zijn huidvriendelijk. Alle drie producten zijn gecertificeerd met het Allergie Keurmerk. Dit betekent dat er geen allergenen zijn toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie beperkt is.  Doordat er geen parfum aan de ingrediënten is toegevoegd, kunnen mensen met een longaandoening, zoals COPD of Astma ook probleemloos gebruik maken van deze producten. Parfum kan namelijk de longen irriteren, maar hierbij is dit niet het geval.

 

Ecologisch

Klok vloeibaar wasmiddel in wit en kleur zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel. Dit houdt in dat er enkel gebruik wordt gemaakt van grondstoffen van natuurlijk oorsprong. Klok wasverzachter is Ecocert gecertificeerd. De producten zijn hierdoor minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord.

 

Verkrijgbaarheid

Klok vloeibaar wasmiddel in wit en kleur en Klok wasverzachter zijn verkrijgbaar bij de Natuurwinkel, Hanos, Makro, Sligro en Coop. In de loop van de weken volgen meerdere supermarkten waaronder Jumbo.

 

Terug