Klok gaat voor duurzame energie!

10-06-2016

Klok stapt over op duurzame energie door gebruik van zonnepanelen. Op maandag 6 juni is de zonnepaneleninstallatie op het pand van Senzora BV, waar Klok wordt geproduceerd, officieel in gebruik genomen. De installatie telt  1200 zonnepanelen en wekt energie op voor 300 huishoudens. Senzora kan dankzij de zonnepanelen haar productie verder verduurzamen.

 

De zonnepaneleninstallatie is tot stand gekomen dankzij de krachtige samenwerking tussen Pactum, Bedrijvenparkmanagement Deventer, PM energie, Energiefonds Overijssel en Senzora BV. Op maandag 6 juni wordt na een zonnige opening de installatie officieel in gebruik genomen.

( van links naar rechts: Gemeente Deventer,  wethouder F. Rorink, Provincie Overijssel, gedeputeerde E. Lievers, Senzora, de heer M. Zwart, PM Energie, de heer J. Klapwijk, Pactum Installatietechniek, de heer A. Vels.)

 

Duurzaam


Klok heeft duurzaamheid altijd al hoog in het vaandel staan. Zo zijn de producten van Klok gecertificeerd met het EU Ecolabel. Dit houdt in dat zij geproduceerd zijn met een lagere milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakkingen. Maar de Klok tikt door… Met de aanschaf van de zonnepaneleninstallatie is Senzora instaat om de producten van Klok nog duurzamer te produceren.