KLOK en Asthma Allergy Nordic Label

Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Een nieuw label waarmee het eenvoudiger wordt om zachte producten te vinden die met zorg zijn geselecteerd.

Het Asthma Allergy-logo

Wanneer je het logo op een product ziet, kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat er een kritische beoordeling van het recept is uitgevoerd. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

asthma allergy nordic keurmerk

Criteria

Om het recht op gebruik van het Asthma Allergy Nordic label en de bijbehorende productaanbeveling te ontvangen, moet een product relevant zijn voor de doelgroepen van Asthma Allergy Nordic. Voordat het recht op gebruik van het logo kan worden gegeven, moet het daarom een ​​grondige beoordeling ondergaan. De aanvrager moet volledige recepten delen, inclusief details van alle grondstoffen en de resultaten van relevante producttesten. In het geval van een positieve beoordeling moet een schriftelijke overeenkomst worden ingevoerd met de organisatie voordat het logo gebruikt mag worden.

Alle producten van KLOK zijn gecertificeerd met het Asthma Allergy Nordic label.

Houdt er rekening mee dat het Asthma Allergy Nordic-label alleen een aanbeveling is. Een absolute garantie dat niemand ooit een reactie van een product met een logo zal krijgen, is uiteraard onmogelijk.

zacht voor jou en de wereld

Ecologisch