Wij zijn vriend van het Longfonds

Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Wij strijden mee!

Ademen is voor de meeste mensen heel gewoon. Toch zijn er één miljoen mensen in Nederland met een longziekte. Voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die zij niet alleen kunnen winnen. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Voor en met iedereen. Zij maken onderzoek mogelijk, pakken vieze lucht aan en doen er alles aan om kinderen rookvrij te laten opgroeien.

Reparatie van kapotte longen

Wetenschappelijk onderzoek is de basis. Het Longfonds investeert in onderzoek naar longziekten, bijvoorbeeld naar het repareren van kapotte longen. Wij dragen daaraan bij als vriend van het Longfonds.

Gezonde lucht

Wist je dat je gemiddeld 20.000 keer per dag ademhaalt? Daarmee krijg je dagelijks zo’n 10.000 liter lucht binnen. Gezonde lucht is belangrijk voor de gezondheid. In Nederland hebben meer dan een miljoen mensen een longziekte. Zij merken als eersten dat de lucht ongezond is. Maar vieze lucht is voor iedereen ongezond, ook voor mensen met gezonde longen. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht, zowel binnen als buiten. Als vriend van het Longfonds ondersteunen wij dit van harte.

Meer weten

Als bedrijf ook mee strijden voor gezonde lucht en gezonde longen?
Kijk op Longfonds bedrijvennetwerk om te zien wat u kunt doen!

Aandacht voor het milieu door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Ecologisch