Verzending

In het kort:

  • Bestellingen geplaatst (op een werkdag) voor 21.30 uur worden dezelfde dag verstuurd. Bestellingen na 21.30 uur worden de volgende werkdag verstuurd.
  • Wij versturen de pakketten met DHL. U kunt uw bestelling alleen laten leveren op een postadres, niet in een postbus.
  • Verzendkosten zijn gratis bij bestellingen vanaf € 30,-.
  • De verzendkosten bij een bestellingen vanaf € 10,- tot € 30,- bedraagt € 2,90.
  • De verzendkosten bij bestellingen tot € 10,- bedraagt € 8,29.

Verzending
Bestellingen geplaatst en betaald op een werkdag vóór 21.30 uur, worden normaal gesproken dezelfde dag verstuurd. Bestellingen die geplaatst zijn ná 21.30 uur, of op een zaterdag, zondag of feestdag, worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. We versturen alle bestellingen met DHL. De verwachte leverdatum ziet u in uw orderbevestiging. In geval van afwezigheid van de ontvanger wordt een pakket vier keer aangeboden, waarvan minimaal één keer in de avond. Indien er na vier keer aanbieden niemand aanwezig is wordt het pakket retour gezonden. Indien het pakket opnieuw moet worden verzonden, bijvoorbeeld door het foutief invullen van de adresgegevens, zijn wij genoodzaakt deze extra verzendkosten in rekening te brengen.

Consumentenservice
Wij willen dat u tevreden bent over uw aankopen op www.klok-eco.nl/bestel-online. Zowel over de producten als over onze service. Mocht er iets zijn misgegaan tijdens de verzending, dan kunt u contact opnemen met ons per mail via consumentenservice@senzora.nl of telefonisch op 0570 – 683 333. Wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk wordt geholpen en dat uw klacht wordt afgehandeld. We bekijken iedere klacht individueel en proberen deze zo goed mogelijk met u op te lossen.

Retourneren
U heeft herroepingsrecht. Dit betekent dat u uw koopovereenkomst met ons binnen 14 dagen mag ontbinden. Deze periode gaat in vanaf het moment dat u uw producten heeft ontvangen. De producten dienen bij het retour zenden ongeopend te zijn. Voor het terugsturen van de producten neemt u alvorens u de producten terugstuurt contact met ons op via consumentenservice@senzora.nl of telefonisch op 0570-683 333.

Retouradres
Klok
Nering Bögelweg 123
7418 HJ Deventer

Betaalmogelijkheden en verzendkosten webshop

Verzendkosten
We hanteren de volgende verzendkosten:

Verzendingen binnen Nederland

Vanaf € 0,- tot €10,- = € 8,29
Vanaf € 10 tot € 30,- = € 2,90
Vanaf € 30,-  = Gratis

Verzending naar België

vanaf € 0,- tot € 34,99 = € 8,21
vanaf € 35,- =  Gratis

  • Tip: het is handig om een afleveradres te kiezen waar iemand overdag aanwezig is. Dit kan bijvoorbeeld het werkadres zijn.
  • We kunnen alleen bestellingen versturen naar straatadressen, niet naar postbussen.

Uw bestelling

  1. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u orderbevestiging met uw aankoopinformatie.
  2. Na verzending van uw bestelling ontvangt u email met de verwachte leverdatum en de track en trace code, zodat u uw bestelling kunt volgen.

Prijzen
Al onze genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Betaalmogelijkheden
Bij ons kunt u betalen via:

IDEAL
Direct en veilig betalen in de vertrouwde Internet betaalomgeving van uw eigen bank. Nadat u in het winkelmandje voor de optie iDEAL gekozen hebt selecteert u uw bank. Na de laatste stap in de bestelprocedure „Bevestiging“ wordt u doorgestuurd naar uw eigen bank om de betaling te regelen.

Creditcard – Betaling achteraf
Uw creditcardnummer wordt éénmalig gebruikt voor betaling en niet opgeslagen. U kunt kiezen tussen Visa en Master Card. Het bedrag wordt 5 dagen na het plaatsen van uw bestelling van uw creditcard afgeschreven.

Apple Pay
Betalen met Apple Pay is sneller dan traditionele betaalmethodes, zoals debit- en creditcards en andere betaalmethodes. U hoeft niet meer te zoeken naar uw portemonnee en de juiste kaart. Indien u Safari gebruikt, kunt u met een simpele aanraking afrekenen.

Bancontact
Bancontact is, met ruim 15 miljoen kaarthouders, de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening. Wanneer u Bancontact gebruikt om online aankopen te betalen, maakt u geld over vanuit uw bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving.
Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

De producten van Klok zijn zo samengesteld dat jouw huid optimaal wordt gerespecteerd.

Over jouw huid