Spaar met KLOK voor een duurzame keukenset van CLYR

 

Spaar met KLOK voor een duurzame keukenset, bestaande uit een handdoek en theedoek, van het merk CLYR. Op onze waspoeders vind je de stickers voor deze spaaractie. Deze stickers kun je eenvoudig van de verpakking afhalen en opnieuw opplakken. Verzamel vijf stickers, plak ze op een briefkaart en stuur deze, zonder verzendkosten, naar het KLOK antwoordnummer*. Vergeet niet jouw naam- en adresgegevens op de kaart te zetten, zodat wij jou een CLYR keukenset kunnen sturen.

Echte post; lekker nostalgisch

Juist in dit digitale tijdperk willen we lekker nostalgisch doen. Dat past ook helemaal bij ons merk KLOK, dat al vele generaties voorzien heeft van een schone vaat en was. Alle kaartjes die we ontvangen, zullen we dan ook zeker ophangen in ons kantoor. Het (brievenbus)pakketje dat jij van ons ontvangt, voorzien we van een handgeschreven briefje. Persoonlijk en ouderwets gezellig, vinden wij. Doe je mee?

Over CLYR

Het merk CLYR maakt handdoeken en badtextiel van natuurlijke materialen, op duurzame wijze. Fijn en eerlijk textiel; de beste keuze voor jezelf, maar ook voor de natuur en het milieu. Met elk verkocht item steunt CLYR financieel een goed doel. CLYR zet zich in voor gezonde oceanen en zeeën. Zo werken zij samen met Our Blue Planet; voor een duurzame blauwe planeet.

 

*Plak de spaarzegels op een (brief)kaart en stuur deze kosteloos per post naar KLOK consumentenservice / Senzora B.V., antwoordnummer 106, 7400 VB Deventer.
Hoewel we een kaartje het allerleukst vinden, mag je ook een afbeelding van de 5 spaarzegels per e-mail verzenden aan consumentenservice@senzora.nl. 

Actievoorwaarden

 • De spaaractie loopt t/m 31 mei 2024
 • Spaarzegels vind je op KLOK waspoeder voor de witte was 1,17 kg en KLOK waspoeder voor de gekleurde was 1,17 kg.
 • Bij inlevering van 5 spaarzegels ontvang je 1 set keukentextiel (handdoek en theedoek) van het merk CLYR in de kleur antraciet.
 • Vermeld je NAW-gegevens op de kaart. Deze worden eenmalig gebruikt voor het versturen van de set keukentextiel. Adresgegevens worden niet opgeslagen of anderszins (digitaal) bewaard.
 • Kaarten die ná 31 mei 2024 zijn verstuurd, worden niet meer verwerkt.
 • Voor de spaarartikelen geldt op=op.
 • Actiestickers of volle spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.
 • Senzora behoudt zich het recht voor om op ieder moment de spaaractie te wijzigen of te beëindigen.
 • Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de spaaractie kunnen van deelname worden uitgesloten.
 • Over deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Voor vragen: neem contact op met KLOK consumentenservice / Senzora B.V., Munsterstraat 2A, 7418 EV Deventer, telefoonnummer 0570 683 333, e-mail consumentenservice@senzora.nl.