Voor wie zijn de producten van KLOK geschikt?

De producten van KLOK zijn geschikt voor iedereen! De KLOK producten belasten de huid minimaal en zijn daarom uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. KLOK wasmiddelen zijn bij uitstek geschikt voor het wassen van babykleren en -textiel, zoals het beddengoed, handdoeken of wasbare luiers. De babyhuid is erg kwetsbaar en gevoeliger voor invloeden van buitenaf. KLOK bevat 0% kleur- en geurstoffen en is gecertificeerd met het anti-allergielabel van Asthma Allergy Nordic.
Dit label maakt het voor personen die last hebben van een allergie, astma of huidaandoening eenvoudig om geschikte producten te kiezen.

Kiezen voor milieubewust wassen en schoonmaken

KLOK is gecertificeerd met het EU Ecolabel en voldoet aan strenge milieueisen. Iedereen die milieubewust en duurzaam wil wassen en schoonmaken kan op KLOK vertrouwen. Met de wasmiddelen en schoonmaakmiddelen van KLOK belast je het milieu minimaal. Dankzij de periodieke (her)keuring door Stichting Milieukeur, die verantwoordelijk is voor het EU Ecolabel, kun je ervan op aan dat KLOK duurzaam is en blijft.

 

De producten van KLOK zijn zo samengesteld dat jouw huid optimaal wordt gerespecteerd.

Over jouw huid