Voor wie zijn de producten van Klok geschikt?

De producten van Klok zijn geschikt voor iedereen! De Klok producten belasten de huid minimaal en zijn daarom uitermate geschikt voor de gevoelige huid van volwassenen en kinderen. Maar ook bij een normale huid is het aan te raden deze zo min mogelijk te belasten.

Uitstekend voor de gevoelige huid

Wanneer je een gevoelige huid of een huidprobleem heeft, kun je er bij de Klok producten van op aan dat zij geen parfum noch kleurstoffen bevatten. Tevens bevatten de producten alleen stoffen die een lage kans op allergie hebben. Bij normaal gebruik is de kans op allergische reacties daarom minimaal. Helaas kan een allergische reactie nooit voor honderd procent worden uitgesloten omdat regelmatig nieuwe allergene eigenschappen van bepaalde stoffen worden ontdekt.

De producten dragen het Allergie keurmerk van het Nationaal Huidfonds. Een product krijgt het keurmerk op basis van de meest recente wetenschappelijke kennis. De Stichting Keurmerk Huidfonds zal elk product daarom jaarlijks opnieuw beoordelen op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.

De producten van Klok zijn zo samengesteld dat jouw huid optimaal wordt gerespecteerd.

Over jouw huid