Klok en het Huid Allergie Keurmerk Huidfonds

De onafhankelijke Stichting Keurmerk Huidfonds voorziet wasmiddelen en cosmetische producten, die een geringe kans op een allergische reactie geven, van een keurmerk. Producten met het Huid Allergie Keurmerk, zoals Klok, worden beoordeeld door een commissie bestaande uit dermatologen en andere deskundigen.

 

Voor meer informatie kun je terecht op www.keurmerkhuidfonds.nl

 

Met de aankoop van Klok producten ondersteun je het onderzoek naar de oorzaken en behandelingen van huidaandoeningen. Klok doneert per product een bijdrage aan de stichting Nationaal Huidfonds.

 

Het Keurmerk ziet erop toe dat de producten, die voor het Keurmerk in aanmerking willen komen, geen als allergeen bekend staande, stoffen bevatten. Elk gecertificeerd product wordt jaarlijks opnieuw gekeurd volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. De beoordelingscommissie van de Stichting Keurmerk Huidfonds bestaat uit dermatologen en andere deskundigen. Gecertificeerde producten komen op een lijst te staan, die aan dermatologen in Nederland toegestuurd wordt. De producten van Klok kunnen dan geadviseerd worden, afhankelijk van het soort huidprobleem.