Nieuw: Klok handzeep

11-04-2016

Sinds april 2016 is Klok handzeep toegevoegd aan het assortiment van Klok. Klok handzeep reinigt de handen op milde wijze. Doordat er geen parfums en kleurstoffen zijn toegevoegd is de handzeep zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. De handzeep is verpakt in flacon van 250ml, gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

 

Ecologisch

Klok handzeep is gecertificeerd met het EU Ecolabel. Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Klok handzeep is minder schadelijk voor het milieu en zorgt ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was –en reinigingsmiddelen gesteld.

 

Huidvriendelijk

Klok handzeep is gecertificeerd met het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. Dit betekent dat er geen allergenen, zoals parfums en kleurstoffen zijn toegevoegd in de recepturen, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is.

 

Verkrijgbaarheid

Klok handzeep is op dit moment verkrijgbaar bij de natuur- en reformwinkel. In de komende weken volgen meerdere retailers.
 

Houd www.facebook.com/klokeco.nl en onze website in gaten voor het laatste nieuws.

 

Lees ook: Klok handzeep