Gevoelige huid? Ga voor KLOK 0% parfum!

wasmiddel allergie

Was- en schoonmaakmiddelen met 0% kleur- en geurstoffen; als je een gevoelige huid hebt of een allergie is het een must. Zelfs het kleinste beetje parfum kan namelijk klachten veroorzaken, ervoer verpleegkundige en blogger Lore Keustermans. Van jongs af aan heeft ze een zeer gevoelige huid en de jeuk en huidirritaties waren verschrikkelijk. De kennismaking met KLOK 0% was dan ook een schot in de roos. Ze schreef er een gastblog over, om haar ervaring met de was- en schoonmaakmiddelen van KLOK te delen.

———

Gastblog van Lore over de 0% producten van KLOK

Hallo allemaal,
Ik heb onlangs van KLOK deze super leuke, goed gevulde KLOK- box mogen ontvangen. Wat zit er in deze box?
KLOK waspoeder kleur, waspoeder wit, vloeibaar wasmiddel wit, afwasmiddel, vaatwascapsules, allesreiniger en wc- reiniger. (En dat voor slechts €29,95; een deal die je dus zeker niet mag missen!)

Waarom ik zo tevreden ben over de producten van KLOK? Sinds mijn geboorte heb ik een zeer gevoelige huid. Van het kleinste beetje parfum in wasmiddelen kreeg ik huidirritaties. Ik ga daar zelf niet verder over uitweiden, maar één ding is zeker; dat is verschrikkelijk. Misschien dat sommigen onder ons dit wel kunnen beamen?
Sinds ik het merk KLOK heb leren kennen, is mijn jeuk en huidirritatie al vele malen minder geworden en sinds een goede twee weken verdwenen! Daarbij zijn de producten niet enkel huidvriendelijk; ze zijn ook nog eens goed voor het milieu. Dat vind ik dus zeker een win-winsituatie!

Mijn ervaring met de producten uit de KLOK-box

KLOK waspoeder kleur
Tijdens de wasbeurten behoudt het de kleur, iets wat voor mij echt een must was! Door vaker met dit waspoeder te wassen, gaat het waspoeder er ook voor zorgen dat vuil/ vlekken zich minder hard gaan vasthechten op het textiel. Hoe goed is dat?!

KLOK waspoeder wit
Ook bij lage temperaturen worden vlekken uit je textiel verwijderd met dit waspoeder. Altijd op hogere temperaturen wassen hoeft dus niet. Daarbij is ook dit waspoeder ecologisch en huidvriendelijk. Geen last van jeuk achteraf!

KLOK vloeibaar wasmiddel wit
Zonder parfum en toegevoegde kleurstoffen; de reden waarom ik dit wasmiddel al zou kopen!
Niet alleen omdat dit mijn huid ten goede komt, maar ik heb zelf ook al vaak gemerkt dat als ik een wasmiddel met parfum aankoop, mijn textiel hierdoor gaat “stinken”.

KLOK afwasmiddel Original
Beschikt over een krachtige vetoplossing. Ideaal voor heel de afwas! Daarbij laat het geen parfum achter en zijn er ook geen kleurstoffen aan toegevoegd. Eindelijk kan ik afwassen zonder handschoenen te moeten dragen!

KLOK vaatwascapsules
Goed oplosbaar en heeft een snelle werking. Het product beschikt ook over een folie, waardoor er contact met de huid vermeden wordt. Mijn vaat komt er super schoon uit en de aanslag die ik voordien had in mijn glazen is weg.

KLOK allesreiniger
Geschikt voor praktisch alle oppervlaktes: vloeren, keuken, badkamers, tegels, spiegels en gelakte of geschilderde oppervlakken. Speciaal ook ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid en zoals alle andere producten een mooie bijdrage aan het milieu.

KLOK wc-reiniger
Zorgt ook voor een goede ontkalking, reinigt tot in de kleinste hoekjes van het toilet en zorgt ervoor dat het toilet er spic en span uitziet.

 

Na alle producten uit de KLOK-box te hebben geprobeerd, kan ik KLOK alleen maar toejuichen! Het grootste pluspunt voor mij is dat het huidvriendelijk is en daarbij toch nog zijn goede werking kan voltreffen! Dankjewel om deze leuke box op de markt te brengen; een ideale manier om de producen voordelig te kunnen proberen. Daarbij zijn de prijzen van de producten individueel ook zeer betaalbaar en van goede kwaliteit.

Lieve groeten,

Lore

———

Wij willen Lore heel hartelijk danken voor het delen van haar ervaringen met KLOK 0% was- en schoonmaakmiddelen.
Wil je meer weten over Lore? Bekijk dan Lore’s Instagram-pagina voor meer inspirerende content!