Een 9,3 voor de webshop van KLOK

bestel KLOK online

Dank jullie wel, klanten! Dankzij jullie reviews is het gemiddelde cijfer van onze webshop een 9,3! Dat betekent dat we zijn gestegen. In juni stond de teller nog op 9,1. Nu we een 9,3 staan, willen we de lat natuurlijk nog hoger leggen. Wie weet sluiten we het jaar af met een 9,5?!

Wat zeggen klanten over KLOK?

De 9,3 is het gemiddelde van bijn 500 reviews. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Een klein overzicht van een aantal mooie reacties van afgelopen tijd.

Zoals klanten die opmerken dat onze duurzame producten ook nog eens duurzaam verzonden worden:

Omdat klok niet in alle supermarkten verkrijgbaar is, bestel ik online. Ook hier wordt gedacht aan duurzaamheid! De spullen worden verzonden zonder plastic!! Top!

Of trouwe klanten, die al jaren fan zijn:

Ik vind het prettig dat Klok nog steeds producten levert. Héél, heel lang geleden ging ik Klok wasmiddel gebruiken omdat het naar mijn idee destijds het eerste wasmiddel was dat milieuvriendelijk op de markt kwam.

KLOK is bij uitstek geschikt voor mensen met astma of een allergie:

Op zoek naar producten zonder geur- en kleurstoffen ontdekten we dit merk. Zijn er zo blij mee! Geen allergische reacties bij gebruik van deze producten, zo fijn!

Online KLOK bestellen is ook nog eens voordelig:

Klok wast schoon, milieuvriendelijk, huidvriendelijk. Ik omarm dit product. Prijs bij klok-eco.nl is voordeliger dan in de supermarkt.

In je zoektocht naar duurzame wasmiddelen die goed schoon wassen, kun je KLOK natuurlijk tegenkomen:

Had ik maar jaren eerder geweten hoe fijn en goed deze producten van Klok zijn! Ik gebruikte eco-ballen voor de was, maar het lukte niet goed om het écht schoon te krijgen Nu gebruik ik Klok waspoeder en het is niet alleen schoon, het ruikt ook heerlijk!

Onderzoeksresultaten van de Consumentenbond blijven gelukkig ook niet onopgemerkt en leiden zelfs tot nieuwe KLOK-fans:

In de Consumentenbond-test kwam Klok naar voren als de meest groene keuze, en ik moet zeggen dat het een uitstekend wasmiddel is! In karton verpakt, milieuvriendelijk en prijsvriendelijk en ook nog een Nederlands product. Ik ben fan!

KLOK bestaat al meer dan 100 jaar en gaat door van generatie op generatie…:

Al vanaf dat Klok op de markt kwam gebruik ik het voor was en afwas. Wil niks anders. Mijn kinderen gebruiken het nu ook dus….

Er kan altijd iets misgaan tijdens het bezorgen van je pakket. We kennen allemaal wel het voorbeeld van de bezorger die zegt je gemist te hebben / een briefje in de bus doet terwijl je thuis was / zogenaamd bij de buren afgeleverd heeft. Maar daar mogen onze klanten niet de dupe van worden:

Ik had een review geplaatst waarin ik aangaf dat ik niets had ontvangen. Ik had hierbij één ster gegeven. De volgende dag werd ik gebeld en ontving ik een mail waarin mij werd gevraagd om dit te bevestigen. Een medewerker heeft voor me opgezocht dat, volgens DHL, de bestelling bij de buren lag. Deze hadden niets aangenomen en zonder discussie werd er dezelfde dag een nieuwe order, met extra producten, verstuurd. Ik kon dus de dag erna direct beginnen met schoonmaken met mijn nieuwe producten. Wat een fantastische oplossing.

Alle reviews teruglezen? Dat kan hier.
Zelf nog geen review geplaatst? Doen, hoor! We verloten elke maand een KLOK-box onder alle reviewers.

Dank jullie wel, fijne klanten. We zijn ongelooflijk trots op het hoge cijfer dat jullie ons gegeven hebben!