Geniet van je vakantie en zorg goed voor je huid

strand-vriendelijk voor elke huid

Op dit moment genieten de meesten van ons lekker van hun vakantie. Misschien in een warm land of, in verband met Covid, toch lekker in eigen land. Lekker zwemmen en genieten van de zon. Maar pas op! Zorg wel goed voor je huid, want juist in de zomermaanden krijgt onze huid veel te verduren.

Bescherm je huid

De huid is ons grootste orgaan en beschermt ons lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals hitte, kou, stoten en druk. Onze huid krijgt dagelijks veel te verduren. De zon, vrije radicalen en andere externe factoren kunnen onze huid beschadigen.

Roken en alcohol zijn funest voor de conditie van je huid. Ook langdurige stress, slaapgebrek en ziekte hebben zijn weerslag op je huidconditie. Natuurlijk heb je niet alles in de hand, maar door zo gezond mogelijk te leven zorgt dit voor een positief effect op je huid. Neem op tijd rust, drink voldoende water, beweeg regelmatig en bescherm je huid tegen de zon.

Heb jij een gevoelige huid?

Heb jij een gevoelige huid? Pas dan ook op met was- en reinigingsmiddelen die sterk geparfumeerd zijn, kleurstoffen of andere allergenen bevatten. Deze middelen kunnen de huid irriteren of op lange termijn zelfs een allergie veroorzaken.

Gelukkig zijn de producten van Klok vrij van allergenen en gecertificeerd met het Asthma Allergy Nordic label. Producten met het Asthma Allergy Nordic logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Je kunt de producten van Klok gemakkelijk bestellen in onze eigen webshop.

Klok, vriendelijk voor elke huid.