Start het jaar hygiënisch en fris met Klok waspoeder wit!

Start het jaar 2021 hygiënisch en fris met Klok

De feestdagen zijn inmiddels al even achter de rug en in tijden die vragen om extra hygiëne is het fijn om het jaar fris en schoon te kunnen beginnen. Dit doe je natuurlijk met Klok waspoeder wit!

Klok Waspoeder Wit is ecologisch verantwoord en huidvriendelijk. Bovendien werkt het ook bacteriëndodend. De receptuur bevat namelijk zuurstofbleekmiddel waardoor bacteriën en eventuele ziektekiemen worden gedood als je wast op minimaal 60 °C. Doe ook af en toe een kookwas om ondergoed, beddengoed en thee- en handdoeken grondig te reinigen.

Behalve handen wassen en een goede keukenhygiëne is het ook belangrijk om extra aandacht te besteden aan het wassen van bed- en badtextiel. Klok Waspoeder wit is een uitstekende keuze als je regelmatig op 60°C wilt wassen of de kookwas wilt doen. Je reinigt bovendien ook de wastrommel: achtergebleven huid- en vetresten worden grondig verwijderd bij een kookwas. Probeer het maar eens, de wastrommel zal een stuk frisser ruiken.

Ingebouwde waterontharder

Houd bij de kookwas altijd de hoogste dosering aan: dit komt de werking ten goede en kalkaanslag krijgt minder kans. Lees voordat je gaat wassen altijd goed het etiket, daKlok waspoeder witar op staat de maximale wastemperatuur. De ingebouwde waterontharder in Klok Waspoeder wit voorkomt kalkaanslag bij wassen boven de 60°C.

Verkrijgbaarheid

Klok Waspoeder wit is verkrijgbaar bij de supermarkt en online in onze eigen webshop.