Klok maakt de voorjaarsschoonmaak kinderlijk eenvoudig

Voorjaarsschoonmaak-kinderwerk

Je huis in een handomdraai ecologisch verantwoord schoon met de producten van Klok

Het voorjaar vraagt om een grondige poetsbeurt van je huis. Met de ecologisch verantwoorde producten van Klok wordt je huis in een handomdraai weer blinkend schoon. Daarnaast zijn de producten ook vriendelijk voor je huid. Beter kan de lente niet beginnen.

Klok maakt de voorjaarsschoonmaak kinderlijk eenvoudig

Klok maakt de voorjaarsschoonmaak kinderlijk eenvoudig. En over kinderen gesproken, milieubewust poetsen doe je toch vooral voor hun toekomst. Neem bijvoorbeeld de Klokbox, deze bevat 7 Klok producten: voor de was, de vaat en om je huis te reinigen. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Alle Klok-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Europees Ecolabel

Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op www.europeesecolabel.nl.

Asthma Allegry Nordic

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Informatie: www.asthmaallergynordic.com.

Verkrijgbaarheid

De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online in onze eigen webshop. Met de Klokbox, maak je voordelig kennis met het assortiment van Klok. Je betaalt slechts € 26,55 (normaal € 31,23) en geen verzendkosten.