Aanbieding wasmiddelen en schoonmaakmiddelen

Aanbieding wasmiddelen en schoonmaakmiddelen

Geniet de hele maand november van 15% korting op alles van KLOK!

 

Aanbiedingen voor wasmiddelen en schoonmaakmiddelen vliegen je momenteel wellicht om de oren. Want a.s. vrijdag is het Black Friday. Of Green Friday. Of gewoon vrijdag. Bij KLOK maakt het niet uit hoe jij je vrijdag – of welke andere dag van de week dan ook – noemt. Bij KLOK maken we van elke dag in november een feestje, met 15% korting op ons gehele assortiment ecologische was- en schoonmaakmiddelen.
Want waarom zou je alleen op één vrijdag in het jaar recht hebben op korting?

Dus of je nu een korting wilt op milieuvriendelijke vaatwascapsules, wasmiddel, toiletreiniger, waspoeder, allesreiniger of afwasmiddel: t/m 30 november kun je gebruik maken van de kortingscode FRIDAY2022. Dat kun je doen op vrijdag, maar evengoed op maandag. Of dinsdag, of woensdag… wanneer je maar wilt.

Start met jouw online bestelling was- of schoonmaakmiddelen in onze webshop en vergeet niet bij het afrekenen de code FRIDAY2022 in te voeren voor jouw korting!

Psst…! Wil je alleen milieuvriendelijk waspoeder kopen? En heb je nog een voorraadje in huis? Wacht dan even met online bestellen. In december hebben we namelijk een aanbieding op al onze waspoeders waar je het nieuwe jaar wel heel fris mee starten kunt!