Een milieubewuste voorjaarsschoonmaak maakt je blij

De milieubewuste voorjaarsschoonmaak begint met Klok

Met de nieuwe Klokbox haal je alles in huis voor een ecologisch verantwoorde opfrisbeurt. En dat niet alleen. Met de Klokbox maak je ook kwalitatief de juiste keuze.

De lente begint pas echt met een lekkere opfrisbeurt van je woning. Met de nieuwe Klokbox haal je alles in huis voor een milieubewuste voorjaarsschoonmaak. Niet voor niets komt Klok waspoeder wit als beste ecologische wasmiddel uit de test van de Consumentenbond. Daarnaast zijn de producten van Klok ook vriendelijk voor je huid. Daar word je pas echt blij van.

Met de producten van Klok pak je alles grondig aan en zorg je ervoor dat je huis weer helemaal spik en span wordt. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Alle Klok-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Uitvoerig getest

Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Deze zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op www.europeesecolabel.nl.

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als geschikt beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden. Tevens zijn producten met het Asthma Allergy Nordic label ideaal voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Informatie: www.asthmaallergynordic.com.

Informatie

De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via onze eigen webshop www.klok-eco.nl/bestel-online. Met de nieuwe Klokbox maak je voordelig kennis met het assortiment van Klok. De consumentenadviesprijs is 24,99 (normaal € 35,63) en je betaalt geen verzendkosten.

De klokbox bestaat uit de volgende producten:

Klokbox1

Bestel de Klokbox!