Wees mild voor je handen

Handen wassen extra vriendelijk voor je huid

Klok Xtra Care afwasmiddel, mild voor je handen en ecologisch verantwoord

In deze tijd dat je vaker je handen wast merk je dat je handen droger worden. Wees daarom zuinig op je handen, ook als je de vaat doet. Probeer eens Klok Xtra Care, een afwasmiddel dat vriendelijk is voor je huid. Het reinigt op effectieve wijze de vaat en is mild voor je handen.

Met Klok Xtra Care maak je de vaat glanzend schoon. Met het doserinsadvies kun je met één flacon à 500 ml tot honderd keer afwassen. Het bevat 0% parfum en 0% kleurstof. Doordat er geen parfums en kleurstoffen zijn toegevoegd is Klok Xtra Care zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. Klok Xtra Care afwasmiddel is gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Euopees Ecolabel

Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op www.europeesecolabel.nl.

Astma Allergy Nordic label

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Informatie: www.asthmaallergynordic.com.

Informatie

Klok Xtra Care afwasmiddel is verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl.
Bestel Klok xtra care 500 ml voor € 1,29 of Klok xtra care 1L voor € 2,39.