Klok afwasmiddel original nu met verbeterde receptuur en vernieuwd design

Klok afwasmiddel original 500ml

Klok afwasmiddel original, voorheen het huidige Klok afwasmiddel heeft een verbeterde receptuur, met een nog betere reiniging. Daarnaast voldoet Klok afwasmiddel original, evenals de Klok afwasmiddel xtra care, aan de nieuwe regelgeving van het EU Ecolabel en is de receptuur goedgekeurd en gecertificeerd door het Ashtma Allergy Nordic label.

Vernieuwd design

Het design van Klok afwasmiddel original, zoals in bovenstaande afbeelding te zien, is vernieuwd. Door de toevoeging van een groter 0% teken, wordt nog beter gecommuniceerd dat de receptuur geen parfum en kleurstof bevat.

Het onderscheid tussen Klok afwasmiddel original en Klok afwasmiddel xtra care wordt gemaakt door het onderscheidende kleurgebruik van de flacons. Zie onderstaande afbeelding.

Klok afwasmiddel original nu met verbeterde receptuur

Verkrijgbaarheid

Klok original is al verkrijgbaar in de supermarkt en binnenkort ook in onze webshop.

Asthma Allergy Nordic Label

Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de Astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Een nieuw label waarmee het eenvoudiger wordt om zachte producten te vinden die met zorg zijn geselecteerd.

Wanneer je het logo op een product ziet, kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat er een kritische beoordeling van het recept is uitgevoerd. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan Astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Lees meer over het Asthma Allergy Noric Label.