Nieuw: Klok afwasmiddel xtra care, 500ml

Klok afwasmiddel xtra care, 500ml

Klok introduceert xtra care afwasmiddel, speciaal ontwikkeld voor mensen met een droge en gevoelige huid. Het handafwasmiddel is erg fijn in gebruik en vermindert het risico op allergische reacties. Klok xtra care afwasmiddel heeft een extra milde samenstelling. Er zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd en de receptuur is extra zacht voor de gevoelige huid.

Klok xtra care afwasmiddel reinigt en ontvet op effectieve wijze de afwas en is net als de overige producten van Klok, ecologisch en huidvriendelijk. Klok xtra care afwasmiddel is gecertificeerd met het EU Ecolabel en goedgekeurd door het Asthma Allergy Nordic Label. De flacon is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Verkrijgbaarheid

Klok xtra care is verkrijgbaar bij de supermarkt of bestel hem nu online in onze eigen webshop.

Het Asthma Allergy Nordic Label

Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de Astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Een nieuw label waarmee het eenvoudiger wordt om zachte producten te vinden die met zorg zijn geselecteerd.

Wanneer je het logo op een product ziet, kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat er een kritische beoordeling van het recept is uitgevoerd. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan Astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Lees meer over het Asthma Allergy Noric Label.