Schoon en fris met de producten van Klok en Rixx

klok en rixx slaan de handen ineen

Maak je huis verantwoord schoon en fris met Klok en Rixx. Met de producten van Klok zorg je ervoor dat je huis weer helemaal spik en span wordt. Rixx heeft een mooie collectie schoonmaakborstels en poetsdoeken waarmee je grondig te werk kunt gaan tijdens de grote schoonmaak. Het voordeel van dit schoonmaakgerei is dat het sterk is, antibacterieel en ook nog eens mooi vormgegeven.

Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is.

Rixx is gemaakt van milieuvriendelijk bamboe en gerecycled kunststof dus is het niet alleen goed voor je huis, maar ook voor onze planeet. Rixx is verkrijgbaar bij de huishoudspeciaalzaak en via webshops. Ga voor meer informatie naar www.livwise.nl.

Winnen?

Wil jij kans maken op een Klokbox met daarbij de schoonmaakproducten van Rixx? Like en reageer dan op onze Facebookpost of stuur een e-mail naar: info@klok-eco.nl. De winnaar wordt uiterlijk 4 juni bekend gemaakt.