Mijn KLOK-verhaal

duurzaam milieuvriendelijk schoonmaken

Mijn KLOK-verhaal
“Ik word ziek als ik parfums en dergelijke ingeademd heb”

Wat is voor jou de belangrijkste reden om voor KLOK te kiezen? We vragen het regelmatig aan onze klanten. Voor mevrouw E. (72 jaar) uit Maastricht heeft dat alles te maken met haar meervoudige allergieën. Het inademen van parfums en geurstoffen slaan op haar luchtwegen. Ze kan dan echt dagen beroerd zijn.

“Het valt me op dat steeds meer mensen last hebben van meervoudige chemische gevoeligheid, net als ik,” legt mevrouw E. uit. “Dat betekent dat iemand van de meest uiteenlopende chemische stoffen klachten kan krijgen. Bij mij slaat het voornamelijk op de luchtwegen, maar de klachten kunnen bij iedereen anders zijn, zoals jeuk en huidproblemen, griepachtige verschijnselen, misselijkheid of ontstekingen.”

Mevrouw E. maakte kennis met de producten van KLOK via vrienden van haar. Die gebruikten het al langere tijd. Inmiddels is mevrouw E. ook al vier jaar een trouwe klant van KLOK. Naast de wasmiddelen gebruikt zij tevens diverse schoonmaakproducten van KLOK, waaronder de allesreiniger, toiletreiniger en het afwasmiddel.

Waarom vindt mevrouw E. het belangrijk om haar KLOK-verhaal te delen? “Ik wil graag andere mensen met luchtwegaandoeningen of allergieën informeren over veilige producten,” legt ze uit. Het KLOK-verhaal van Ali, over migraineaanvallen veroorzaakt door parfums, was voor mevrouw E. dan ook zeer herkenbaar. Mensen met allergieën en klachten, die veroorzaakt worden door onder andere geurstoffen, hebben veel baat bij was- en schoonmaakmiddelen zonder parfum.

KLOK is volledig vrij van kleur- en geurstoffen en draagt het Asthma Allergy Nordic-label. Dat biedt de garantie dat KLOK uitgebreid gecontroleerd en geschikt bevonden is voor mensen met een allergie of luchtwegaandoening. We zijn blij dat mevrouw E. via haar vrienden KLOK heeft leren kennen. Zo kunnen we een klein steentje bijdragen aan het verlichten van haar klachten. En wie weet is mevrouw E. degene die jou nu geïnformeerd heeft met de juiste tip!

Wil jij ook jouw KLOK-verhaal vertellen? Stuur ons dan een berichtje, dan nemen we contact met je op.